• Piper Boabe (negru,verde,alb)

  Piperul este cel mai faimos si folosit condiment din lume. Este nelispit din orice bucatarie, oferind preparatelor gust si savoare. Cele mai cunoscute tipuri de piper sunt: piper negru, piper alb, piper rosu si piper verde.

 • Boia dulce

  Boiaua de ardei dulce păstrează proprietăţile ardeiului în totalitate. Ardeiul conţine antioxidanţi, este bogat în vitamina A, dar şi în vitaminele B, C, E, în potasiu, zinc, proteine vegetale, fibre, dar şi acid folic, un valoros acid care combate anemia.

 • Foi dafin

  Dafinul, cunoscut si sub numele de laur, este renumit pentru calitatile lui culinare si medicinale. In bucatarie se folosesc foile de dafin intregi, iar in medicina sub forma de ceai si ulei de dafin.

 • Cimbru

  Cimbrul poate fi folosit cu succes pentru tratarea diferitelor probleme de sanatate, de la dureri de stomac, diaree si artrita, pana la infectii ale gatului, probleme respiratorii si cutanate.

 • Oregano

  Oregano contine vitaminele A, C, E si K, dar si fibre, fier, magneziu, vitamina B6, calciu si potasiu. Oregano ameliorează digestia, previne balonarea, protejează inima, scade colesterolul, scăzând riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral, tratează Giardia, o boală intestinală cauzată de parazitul Giardia şi protejează celulele de acţiunea nocivă a radicalilor liberi.

 • Rozmarin

  Rozmarinul este nelipsit din retetele grecesti si italienesti. Cartofii cu rozmarin si focaccia cu rozmarin sunt doar doua preparate celebre aromate cu acest condiment. De asemenea, in medicina se foloseste ceaiul de rozmarin si uleiul de rozmarin.

 • Curry

  Curry este unul dintre cele mai faimoase amestecuri de condimente indiene. Adaugand condiment Curry la mancarea indiana si nu numai, veti obtine aroma desavarsita a Indiei in farfuria dumneavoastra.

 • cuisoare

  Cuisoarele sunt nelipsite in retetele chinezesti si mediteraneene. In bucatarie, acest condiment se prezinta sub forma de capsule, ulei de cuisoare sau ceai de cuisoare.

 • Ienibahar

  Ienibaharul, denumit si pimento sau allspice, este un condiment celebru folosit in multe bucatarii internationale. Ienibaharul este mai mult cunoscut pentru asezonarea marinatelor de vânat, vită sau peşte dar şi a murăturilor. Boabele de piment se regăsesc şi în câteva sortimente de lichior , insa el se combina foarte bine si cu dulciurile.

 • Chimion

  Semintele de chimion se folosesc la preparate diverse, de la supa de chimion, pana la ceaiul de chimion.

 • Linte verde

  Lintea câştigă din nou teren în bucătăria europeană, ca urmare a interesului crescând acordat de consumatori alimentaţiei sănătoase.

 • Linte Rosie

  Lintea câştigă din nou teren în bucătăria europeană, ca urmare a interesului crescând acordat de consumatori alimentaţiei sănătoase.

 • Naut

  Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitaminele B6 şi B9, acid folic, mangan, proteine şi minerale precum fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc. Extrem de gustos şi cu un conţinut bogat de proteine, năutul poate înlocui cu succes carnea.

Telefon +40 371.012.718 Mobil +40 724.014.294 Fax +40 372.871.975 E-mail office@enmgrand.ro
Gama noastra
Materii prime pentru carmangerie:
piper boabe (negru,verde,alb), boia dulce, foi dafin,cimbru,oregano, rozmarin, curry,cuisoare,ienibahar,chimion, linte verde,linte rosie,naut